Kövess minket

Zene

Nézd meg Justin Bieber kedvenc videóját

Nem fog sok időt igénybe venni.

Megosztva

A Billboard százas toplistáján szereplő legrövidebb dalként került be pénteken a Guinnes-rekordok könyvébe a Pen Pineapple Apple Pen című japán produkció, amelynek klipjét már sok millióan látták a YouTube csatornán.

A 45 másodperces dal szerzője, Taro Piko komikus színész és énekes egy tokiói sajtókonferencián vette át a hivatalos elismerést a Guinness képviselőjétől. A szám ezen a héten került fel a Billboard listájára a 77. helyen. A 43 éves művész, aki Daimao Koszaka néven is fellép, elmondta, hogy igazán hálás Justin Biebernek, mert a kanadai sztár indította el röppályáján a dalt, amikor azt írta róla szeptemberben a Twitterén, hogy „a kedvenc videóm az interneten”.

[vembed youtube=”d9TpRfDdyU0″ ]
Taro Piko augusztusban töltötte fel az eredeti dalt a netre, később megtoldotta néhány kapcsolódó zenés videóval, ezek teljes nézőtábora már meghaladta a 200 milliót. 

A dal nemcsak a legrövidebb mű, amely felkerült a Billboard toplistájára, hanem 26 éve az első japán dal is. Utoljára 1990-ben Macuda Szeiko és Donnie Wahlberg The Right Combination című száma jutott az amerikai százas listára, ahol az 54. helyet szerezte meg.

Taro Piko azt is elmondta, hogy folytatja dalszerzői és előadói pályáját, halad a maga útján és továbbra is olyan dalokkal áll elő, amelyek szerinte mulatságosak vagy érdekesek.

És a hangsúly azon van, hogy SZERINTE, na meg Justin Bieber szerint.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük