Kövess minket

Hiphop

Nézd meg Tyler, the Creator teljes Coachella fesztiválos headline fellépését

Megosztva

Tyler, The Creator volt a Coachella 2024 második estéjének főfellépője, és különleges vendégeket is hozott magával. Tyler, aki a 2021-es „Call Me If You Get Lost” óta nem adott ki új albumot, a színpadot egy sziklás sivatagi szetté változtatta.

Childish Gambino volt az első meglepetésvendég a koncert során, akiről Tyler azt mondta, hogy régen utálta. „Nem tudom miért, terápiára kell mennem, hogy rájöjjek, de aztán kiadta az ‘Urn’ című dalt. Annyira tagadhatatlanul jó volt, hogy konfliktusban voltam magammal, hogy bassza meg, egy arc, akit ennyire utálok, hogy tudott valami ennyire jót csinálni?„. Glover Tyler saját „Running Out Of Time” című dalát adta elő mellette.

Pár számmal később A$AP Rocky következett, a „Potato Salad” című kollabjukkal. Róla szintén azt mondta Tyler, hogy anno nem bírta, de már barátok. Ezután ‘Who Dat Boy‘ című számot is együtt adták elő. A koncert második felében Charlie Wilson és Kali Uchis is csatlakozott Tyler-hez a színpadon. Alább lehet csekkolni a teljes koncertet, az összes szombati nagyszínpados fellépővel együtt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés