Kövess minket

Hiphop

Nézz körbe a Death Row Records virtuális múzeumában, ahol 2Pac szól a háttérben

Megosztva

Forrás: Death Row Experience

Folytatja a 30. évfordulójának ünneplését a Death Row Records. Egy hónapja elindították az első hivatalos online merch shopjukat, most pedig egy virtuális múzeumi látogatásra invitálják a rap fanokat, ahol a legendás hiphop kiadó történelmét lehet végigjárni telefonunk vagy számítógépünk böngészőjének segítségével.

A Death Row Experience elnevezésű virtuális kiállításon megismerhetjük a kiadó három évtizedes történetét, olvashatunk lemezkritikákat, de benézhetünk a művészgalériába is, ahol például Snoop első lemezéhez készített grafikákat találunk, majd elmerenghetünk a „Death Row Legendák” nevű teremben, ahol hatalmas aranykeretbe vannak foglalva a kiadó leghíresebb előadói, Tupac, Snoop, Dre. A virtuális látogatásnak háttérzenéi is vannak, Death Row klasszikusokból válogathatunk utunk során, legyen az épp a Gin and Juice, vagy akár az All Eyez On Me. A múzeumban 30 „rejtett” tárgyat is elszórtak, melyeket rákattintással lehet összegyűjteni.

Forrás: Death Row Experience

A Death Row Experience virtuális területe hamarosan növekedni is fog, június 30-tól kezdődően ugyanis a rajongók is küldhetnek be különböző anyagokat, például saját koncertfelvételeiket, bescannelt koncertjegyeiket, és hasonló tárgyakat, melyek kiállításra kerülnek.

A virtuális múzeumba ide kattintva lehet belépni.

(NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés