Kövess minket

Kult

Nicki Minaj egyre durvábbakat mond Travis Scottról, közben magát az egyik leghíresebb emberjogi harcoshoz hasonlítja

Nicki nem hagyja magát.

Megosztva

Forrás:

Nem csitul az ellentét Nicki Minaj és Travis Scott között, miután a „Barbie Tingz” rapper nem fogta vissza a La Flame oltásokat “Queen Radio” című új rádióműsorában.

Az egész azzal indult, hogy Nicki új albuma, a „Queen” csak második lett a Billboard lemezeladási listáján Travis „Astroworld„-je után, amit a rapper csajszi erősen kifogásolt, mert úgy érezte csalás történt, Travis, Kylie Jenner és a Spotify is trükkök százaival gáncsolták el az ő tündöklését. A fő problémája azzal volt, hogy Travis merch cuccok mellé adta ajándékba a lemezét, így növelve az eladási számokat (fontos kiemelni, hogy ezt a trükköt Nicki kiadója is alkalmazta, csak nem annyira sikeresen). A kifakadás után kis túlzással egyedül Chance The Rapper állt ki Nicki mellett, szerinte a rapper / énekesnő igenis kiadhatja magából a dühöt, nem kell ezért rögtön támadni, és megbélyegezni. Az érem másik oldalán állók közül Smokepurpp videóüzenetben szólt Nickihez, melyben a második hely elfogadását forszírozta. Egy napra rá mindkét Billboard dobogós előadó részt vett az MTV VMA díjátadóján (plusz fel is léptek), igaz Scott és Jenner inkább elültek Nicki közeléből, ahova eredetileg be lettek osztva. A houstoni rapper azzal zárta a performanszát, hogy beüvöltötte: „Az Astroworld a no.1 lemez jelenleg az országban!„, megforgatva egy kicsit a kést Minajban.

Adta tehát magát a válasz, ami meg is érkezett a Queen Radio első adásában. „Megmondom mit nem fogunk itt csinálni, nem fogjuk hagyni, hogy az az auto-tune gyerek kibaszott pulcsik eladásával növelje félmillióval a lemezeladásait, na ezt nem! Te kibaszott gyökér. A haverod beszél helyetted, a barátnőd meg eladja a turnéjegyeidet. Elég volt, hagyd ezt a faszba!” – jelentkezett be Barbz, majd így folytatta. „Idejön és turnéjegyeket árul, aminek semmi köze a zenéjéhez, aztán azt állítja, hogy több albumot adott el, mint Kanye vagy Nas. Kurvára nem, legyél őszinte! Tudom, hogy én vagyok az első!” Később aztán hozzátette, hogy nincs harag.

Nicki mondjuk nem csak ezzel hívta fel magára a figyelmet, az egész „énvagyokazelsőnemte” vitában ugyanis azt találta mondani, hogy gyakorlatilag ő a modern Harriet Tubman, a rabszolgaság ellen küzdő abolicionista. Ebből aztán nagy felháborodás kerekedett Twitteren, de Nicki-t nem érdeklik a károgók, nemrég ismét megismételte a hasonlatot. Fogadni mernénk, hogy folytatás következik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés