Kövess minket

Bulvár

Nicki Minaj és Eminem azt állítják összejöttek, de persze az egész csak trollkodás

Addig se az a téma, hogy Nicki kitolta az albummegjelenését.

Megosztva

Forrás:

Te és Eminem jártok?” – tette fel a kérdést egy rajongó Nicki Minaj Instagram oldalán, amire a rapper és énekesnő szimplán csak annyit írt: igen. Íródtak is gyorsan a bulvárcikkek a hangzatos címekkel, pedig vélhetően csak trollkodásról van szó, amibe később a detroiti MC is becsatlakozott.

[instagram]BjM1_iaFHYN[/instagram]
A kommentelő persze nem csak úgy az ujjából szopta ki az összeesküvés elméletet, kellett ehhez az is, hogy Nicki nemrég ráugrott a „Big Bank” című új YG dalra, verzéjében pedig Shady nevét is felhasználja, és még azt is bedobta, hogy ha Em kipróbálná a csokit, fehér nő nem is kéne neki többet. Felhívás keringőre? Lehetséges. A kapcsolat viszont kizárható, pláne miután Eminem is beszállt a kommentelésbe, és egyértelműen ironizáló bejegyzéssel trollkodta tovább a rajongóit. 

Csajszi, tudod, hogy igaz…” – írta Em, mire Nicki hozzátette, hogy csendben kellett volna maradniuk az esküvőig.

[instagram]BjNYJv6lHvM[/instagram]
Ha ez az egész egy nagy kamu is volt, az sajnos nem kamu, hogy Minaj kitolta két hónappal „Queen” című új albumának megjelenését. A projekt június 15-én érkezett volna, de végül csak augusztus 10-én hallgathatjuk. Addig igazából még akár az Eminem randi is összejöhet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés