Kövess minket

Hiphop

Nicki Minaj nagyon sok mindenkire ráförmedt, amiért új albuma csak második lett a Billboard listáján

A rapper szerint Travis Scott, Kylie Jenner, a Spotify, mind hibásak az ezüstéremért, ami szerinte igazából arany.

Megosztva

Forrás:

Nicki Minaj új albuma a „Queen” címet kapta, de sajnos a lemez nem tudott felnőni a feladathoz, inkább „Bukott birodalom„-nak kellett volna elnevezni, hisz az eladási számai alapján a Billboard albumeladási listájának második helyére tudott csak felkapaszkodni. Az első helyet, előző héthez hasonlóan Travis Scott és az „Astroworld” birtokolja. Ez nagyon, de nagyon nem tetszett a rappernek, aki több bűnbakot is talált az ezüstérmére.

Nicki már akkor ki volt akadva, mikor az első, előzetes adatok kiszivárogtak a netre. Hiphop pletykafenomén, DJ Akademiks a Twitter oldalán közölte a várható eladási adatokat, melyre Nicki azzal válaszolt, hogy ezek kamu hírek, ő biztosan nem lesz második Travis mögött. Már ez is elég kínos volt, de ami ezután történt, arra senki se volt felkészülve. 

[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/1030917684962254850[/twitter]
Vasárnap ugyanis megjelentek a végleges eladási számok, amelyek még az előzetes adatoknál is alacsonyabbak voltak, az Astroworld 205 ezer eladott példánnyal zárta a második hetét, míg a Queen debütje 185 ezernél állt meg. Ezt nagyon nem tudta megemészteni Nicki, aki nekiment Travis Scott-nak, amiért állítása szerint „tudja”, hogy nem övé az első hely, és szimplán azért lett győztes, mert merch pólók és turnéjegyek mellé is bedobta a lemezét ajándékként, így pörgetve az eladási számokat. Nicki Kylie Jennert is hasonlóval vádolta meg, amiért Travis turnéjegyeket promózott a rekordkövetéssel rendelkező Insta oldalán, amikhez szintén járt az ingyen lemez. Azt mondjuk elfelejtette megemlíteni, hogy az ő kiadója is hasonló módszerekkel próbálta boostolni az eladásokat, sőt még a 6ix9ine-nal közös „FEFE”-t is felrakták bónusz trekiként az albumra, csak, hogy még jobban fusson a dolog…hiába.

[twitter]https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1031278618561921025[/twitter]
Ezzel viszont nem volt vége, hibáztatta a Spotify-t is, amiért nem rakták fel időben a streaming platformra az albumot. Állítása szerint úgy játszotta le a lemezt a Queen Radio nevű Apple műsorában, hogy azt hitte már elérhető a cumó Spotin.

[twitter]https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1031287659744976896[/twitter]
Az egész kiakadást azzal zárta le, hogy ez valójában nem kiakadás volt, hisz ő csak viccel, ez szarkazmus, ő nem dühös.

[twitter]https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1031312117851451395[/twitter]
Ezt persze már senki se hitte el, például Smokepurpp se, aki videóüzenetben kérlelte Nicki-t, hogy ne égesse tovább magát, és fogadja el, hogy második lett.

[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/1031349015076642816[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés