Kövess minket

Aztaa

Nicki Minaj nem oltatja be magát, mert szerinte további vakcinakísérletekre van még szükség

Megosztva

Nicki Minaj nem vett részt a tegnapi Met-gálán, mivel arra csak a COVID ellen beoltottak nyertek beengedést, ő pedig egyelőre kivár.

A rapper a Twitter oldalán jelentette be, hogy kihagyja a New York-i kosztümpartit, amiért azon kötelező igazolni, hogy az ember felvette az oltást.

Azt akarják, hogy legyek beoltva a Met-gálára. Ha valaha beoltotatom magam, az nem a Met-gáláért lesz, hanem ha már úgy érzem, hogy elég kísérlet lezajlott a vakcinák körül. Addig is drágáim, vigyázzatok magatokra. Viseljetek maszkot, két madzaggal, ne azokat a laza darabokat” – posztolta Nicki.

A rapper ezután azt is elárulta, hogy nemrég elkapta a koronavírust, és a jövőben nem zárja ki, hogy felveszi az oltást, ha például egy jövőbeni turnéjához szükség lenne rá.

Nicki erősen hangsúlyozta az egyéni szabadság kérdését, ez még idáig követhető is volt, de aztán rátért az összeesküvés-elméletes vonalra, és elmesélt egy anekdotát, miszerint az egyik rokonánál Trinidad szigetén “állítólag” durva mellékhatások jelentkeztek a vakcinának köszönhetően. Nicki elmondása szerint az illető impotens lett és feldagadtak a heréi, és emiatt most az esküvőjét is le kellett mondania. Azt azért elismerte, hogy a nagy többségnél nem jelentkeznek komoly mellékhatások.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük