Kövess minket

Aztaa

Nina Daniele lett a 2018-as év Playmate-je

Az első, Hugh Hefner halála óta.

Megosztva

Forrás:

A Playboy leleplezte, hogy Nina Daniele-t választották idén az év Playmate-jének. A bronxi lány az első „Év Playmate-je” díjazott a lapalapító, Hugh Hefner halála óta.

Nina elsőként a nyuszis magazin tavalyi, márciusi/áprilisi számában tűnt fel, mint áprilisi playmate. Ez volt az a megjelenés, amelyben ismét visszahozták a meztelenkedést a lap hasábjaira, miután 2015-ben egy kis időre felhagytak vele, olvasói szokásokra, és a megváltozott médiafogyasztásra hivatkozva (értsd: meztelen nőkért ott az internet).

[instagram]BhZTrIpH6tW[/instagram]
A győztes közel egy évtizedig modellkedett, míg fel nem fedezte a Playboy, állítása szerint nehezen jutott munkához, mivel a kelet-európai, nagyon magas és sovány,
androgün lányokat vették előre. A lány az új interjújában arról is beszélt, hogy azt szereti a Playboyban, hogy engedik kibontakozni, tehát az is érdekli őket, hogy milyen személyiség ő, a külsején túl. „Még csak egy éve vagyok a Playboy-nál, de máris úgy érzem, mintha egy család tagja lennék” – mondta a lány. Az elismerést Instagram oldalán is megköszönte, egy jó hosszú posztban. 

Nina titulusa nem az egyetlen hír a lappal kapcsolatban, amit Hugh Hefner halála óta, fia, Cooper vett át. Eldobják ugyanis a korábban használatos „Szórakoztatás férfiaknak” szlogent, és egy befogadóbb „Szórakoztatás mindenkinek„-re cserélik. Alább látható a válogatásunk a 2018-as év nyuszis szépségéről.

[instagram]Bfq1c3KH2g2[/instagram]
[instagram]BfJSn_SnlVA[/instagram]
[instagram]Beny_XCHhff[/instagram]
[instagram]Bcpz5QSHahr[/instagram]
[instagram]BbVF4vyn_mV[/instagram]
[instagram]BbNhYPDnBTj[/instagram]
[instagram]Ba2LYganQqC[/instagram]
[instagram]BasC0BSnY3U[/instagram]
[instagram]BSPL5dKj1_c[/instagram]
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés