Kövess minket

Hiphop

„Nincs szükségetek erre a díjra” – mondta Drake a Grammy köszönőbeszédében, majd kikapcsolták a mikrofonját

Eközben Childish Gambino el sem ment a gálára, pedig nagyot nyert.

Megosztva

Forrás:

Érdekesen alakulnak mostanában Amerika korábban betonbiztosnak hitt szórakoztatóipari rendezvényei. Az ország talán legnagyobb sportrendezvényét, a Super Bowlt többen is bojkottálták Colin Kaepernick melletti kiállásként, de az Oscarnak is meggyűlt a baja idén, hisz gyakorlatilag senki sem vállalta a gála vezetését. Hasonlóképpen a Grammy-n is voltak lázadások, ott van például Childish Gambino aka Donald Glover, aki hiába nyert négy darab díjat, el se ment az átadóra.

De említhetnénk Drake-et is, aki a „God’s Plan”-ért kapott „Legjobb Rap Dal” díjának átvételekor kiemelte, hogy a mai előadóknak nincs szükségük az ilyen díjakra, elég ha vannak rajongóik, akik eljönnek a koncertjeikre. Mondandóját folytatta volna, de a mikrofonját kikapcsolták, a TV-ben pedig reklámra kapcsoltak.

[twitter]https://twitter.com/E_Diep/status/1094792092260417536[/twitter]
Gambino eközben el sem ment a gálára, mint már korábban említettük, pedig övé lett az „Év Dala”, az „Év Hangfelvétele”, „A legjobb vokálos rap dal”, és a „Legjobb klip”-nek járó díj is a „This Is America„-nak köszönhetően, amit amúgy részben Young Thug írt.

Szintén örülhetett Lady Gaga, akinek két díjat sikerült bezsebelnie új, Csillag Születik című filmjének zenéjével. A legjobb új előadó Dua Lipa lett, a legjobb R&B albumot H.E.R. készítette az évben, de Kendrick Lamar, Jay Rock, Future és James Blake is bezsebeltek egy „Legjobb Rap Performansz” arany gramofont a “King’s Dead”-ért. A legjobb producer Pharrel Williams lett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés