Kövess minket

Zene

Nincs több ‘Gasolina’: Daddy Yankee visszavonul és Jézusnak szenteli az életét

Megosztva

A Puerto Ricó-i szupersztár Daddy Yankee bejelentette, hogy felhagy a zenéléssel, hogy a vallásnak szentelje az életét. A sztár, aki olyan slágereiről ismert, mint a Despacito és a Gasolina, a La Última Vuelta (Utolsó kör) című világkörüli turnéjának utolsó koncertjén hozta nyilvánosságra a hírt a rajongóknak.

Sikeres életet élni nem ugyanaz, mint céltudatos életet élni” – mondta a 46 éves rapper a közönségnek. „Hosszú ideig próbáltam betölteni egy ürességet… amit senki sem tudott betölteni” – tette hozzá, és azt mondta, a hit mentette meg. „Ezért ma este felismertem és szégyenkezés nélkül elmondom a világnak, hogy Jézus bennem él, és hogy érte fogok élni.”

Amikor befejezte utolsó koncertjét a teltházas San Juan-i Coliseo de Puerto Ricóban, a sztár megköszönte a rajongók támogatását, és arra buzdította őket, hogy „kövessék Jézus Krisztust, aki az út, az igazság felé„, miközben egy csapat drón repült a stadion felett, keresztet formázva.

Hirtelen váltás ez a reggaeton egyik vezető hangja számára, a szexuális töltetű, utcai stílus, amely Panamában és Puerto Ricóban alakult ki az ’90-es években, és a reggae zenét latin-amerikai táncházi zenével és hip-hoppal keverte.

Nem ő az első reggaeton sztár, aki a zenét a hitre cseréli, de a KoRn gitárosa (ő később visszatért) és az amerikai rapper Ma$é is azon zenészek közé tartoznak, akik hasonló meggyőződésből fejezték be a zenei karrierjüket.

(BBC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés