Kövess minket

Bulvár

Nincs videóbizonyíték Quavo verekedéséről, állítja az ügyvédje

Quavo mégis ártatlan?

Megosztva

Forrás:

Visszavágott Quavo ügyvédje, azokra a híresztelésekre, miszerint a rapperről megdönthetetlen bizonyítékok kerültek elő a verekedéses ügyével kapcsolatban.

A sztori még a Grammy-díjátadó utáni éjszaka indult. Eric The Jeweler, aki ékszereket készít rappereknek, azt állította, hogy Quavo és egy másik arc elgyepálták a 10ak nevű klubban, miután felhozta nekik Offset állítólag tartozását. Eric arcsérülésekkel távozott a helyszínről, és állítása szerint még a 30 ezer dollárt érő nyakláncát is behúzták. Később feljelentést tett a rendőrségen, akik a legutóbbi infók szerint kellő bizonyítékkal rendelkeznek Quavo letartóztatásához. 

Ezt a képet árnyalta most a rapper ügyvédje, aki elárulta a TMZ-nek, hogy látta a klub biztonsági kamerájának felvételét, és azon bizony nem verekszik Quavo. Két arc tényleg nekiront Ericnek, de azok közül egyik sem a rapper. Az ügyvéd még azt is hozzátette, hogy az is látszik, hogy Eric elhagyja a helyet, a nyaklánca pedig továbbra is a nyakában lóg. Hazudott volna tehát Eric? Hamarosan kiderül, hisz most a rendőrségnél pattog a labda.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés