Kövess minket

Bulvár

Nipsey Hussle nyitotta meg az idei BET díjátadót, de előtte még felképelte az egyik ott dolgozó srácot

Kijött belőle a crip énje.

Megosztva

Forrás:

Vasárnap este tartották az idei BET Awards-ot, mely az azonos nevű, főleg afroamerikai kultúrával foglalkozó TV csatorna saját díjátadója. A ceremóniamester Jamie Fox volt, az estét pedig Nipsey Hussle és YG fellépése nyitotta.

Mielőtt viszont színpadra lépett volna, az előbbi rapper konfliktusba került a díjátadó egyik munkatársával. Történt ugyanis, hogy Nipsey a szabályokat figyelmen kívül hagyva egy olyan részen parkolt le autójával, ahova amúgy nem szabadott volna, és még azt se mondhatta, hogy figyelmetlen volt, hisz terelőbójákkal rakták körbe a Microsoft Theater előtt lévő szóban forgó részt. A Los Angeles-i MC emberei szimplán felkapták a bójákat, és arrébb rakták, hogy Nipsey leparkolhasson. Ekkor jött a képbe az egyik BET munkatárs, aki idegességében kiverte Nipsey emberének a kezéből a bóját, a rapper pedig válaszul egy hatalmasat lekevert a srácnak. 

[twitter]https://twitter.com/UnoCincoUno/status/1011014916105560065[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/la_plaga__/status/1011022414250237952[/twitter]
A helyszínen készített felvételeken látszik, hogy ezen a ponton már a biztonságiak fogják vissza a Crip tag rappert, hogy ne eszkalálódjon tovább a történet. Nipsey kicsivel később nyitotta meg az eseményt, melyen amúgy Beyoncé, Bruno Mars, Cardi B, Kendrick Lamar, és a Migos vitték el a fontosabb díjakat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük