Kövess minket

Bulvár

NLE Choppa és haverjai verekedésbe kerültek egy tengerparton

Megosztva

A “megváltozott” és “pozitív” NLE Choppa úgy tűnik végleg a múlté. A rappernél egy hónapja fegyvert és drogokat találtak egy betörés után, most pedig kikerült róla egy videó, ahol a haverjaival együtt verekszik, vagy mondjuk inkább úgy, megver valakit a tengerparton.

A hamar virális magasságokba ért videót egy a Venice Beachen sétáló nő rögzítette, aki felismerte a rappert, igaz a nevét hirtelen nem tudta felidézni. A videó elején láthatóan feszült a hangulat, ahogy két bringás NLE társaságával elegyedik szóba, majd a rapper hirtelen nekiront az egyik srácnak, akire ezután a haverjai is ráugranak. “Ahhh, ez nem fair, 5 az 1 ellen, vagy 6 inkább. Nem fogom őket megállítani, mert nem tudnám” – mondja a kamerázó nő a videón, miközben a srácot a földre viszik.

A püfölést egy idő után szerencsére abbahagyták és a legyalult srác sem sérült meg látványosan, végül egy kis anyázás után a csoport továbbállt.

Twitteren többen kihangsúlyozták, hogy gyáva dolog volt tömegével nekiesni egy srácnak.

NLE végül szintén Twitteren reagálta le a videót, először feltette a kérdést, hogy: mivan, talán ti nem verekedtetek még soha? Elmondása szerint a srác közös képet akart, de miután a rapper nemet mondott a srác elkezdte szidalmazni őt, ezért esett neki. “Hajlandó vagyok minden rajongómmal közös képet készíteni, de néha pihenni is szeretnék” – írta, kiemelve, hogy a srác nagyon tiszteletlen volt, és ő tényleg nem akart verekedni, csak sétálni a tengerparton.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés