Kövess minket

Hiphop

NLE Choppa gyógyfűkereskedőnek áll, a zenélést inkább elfelejtené

Megosztva

Érdekes bejelentést tett NLE Choppa Twitteren. Az egészséges életmódot hirdető rapper nem akar rapper lenni többé, és inkább gyógyfüvekkel kereskedne, hogy állítása szerint így segítsen az embereknek.

Choppa elindított egy wellness termékeket árusító oldalt is, egyik Twitter bejegyzésében influenszereket és random rappereket szólít meg, hogy írjanak rá, és ő küld egy mintacsomagot a termékeiből. “Változtassuk meg a kultúrát” -írta a poszthoz.

A weboldalon többek közt detoxikáló teát, klorofill folyadékot, spirituális köveket, zsályát, és egyéb termékeket lehet kapni, miközben az épp meditáló NLE képével bizonyosodhatunk meg róla, hogy valóban hatásosak a cuccok, hisz ő is milyen békében ül azon a kicsit koszos kanapén.

A hangyányit oltásellenes Choppa arról is posztolt, hogy a diéta az igazi vakcina, melybe nem csak a bevitt ételek, de a különböző gyógyfüvek is beletartoznak.

Végül kiposztolta, hogy hamarosan kivásárolja magát a Warnerrel kötött szerződéséből, és teljes állású gyógyfűkereskedőnek áll. “Felejtsük el ezt az egész zenélést, én az embereken akarok segíteni!!” – írta, de azért egyelőre ne írjuk le a rapper karrierjét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük