Kövess minket

Hiphop

NLE Choppa, Polo G, Jack Harlow is ott vannak 2020 legjobb feltörekvő rapperei közt az XXL listáján

Kis késéssel, de befutott a teljes 2020-as Freshman Class.

Megosztva

Forrás: XXL

Az XXL Magazin minden évben összeállítja az általuk legígéretesebbnek kikiáltott rapper tehetségeket összesítő listát, a Freshman Class-t, és ez 2020-ban sincs másképp, annak ellenére, hogy valljuk be, az elmúlt hónapokban takaréklángon égett a szakma.

A Freshman Class-t szerencsére még a fránya COVID-19 sem bírta megállítani, igaz egy két hónapos csúszást így is elszenvedett a lista és a hozzá készített magazin borító. Kezdjük talán legszomorúbb részével a felsorolásnak: Pop Smoke-ot elsőként válogatták be az idei top feltörekvők közé, ő pedig örömmel mondott igent a felkérésre. Sajnos februári tragikus halála miatt végül mégsem kerülhetett fel a Freshman címlapra, de ettől még lélekben továbbra is ott van a listán.

[vembed youtube=”kXLn3HkpjaA” ]A listán szereplő rapperek Amerika legkülönbözőb régiót képviselik, NLE Choppa például Memphist mondhatja otthonának, míg Polo G és Calboy chicagóiak. Lil Tjay és Fivio Foreign New Yorkot reprezentálják, Baby Keem pedig Las Vegasból származik. Jack Harlow egy büszke Louisville-i, Rod Wave pedig a déli Floridában nőtt fel, Chika egy alabamai lány, és persze a mindig pezsgő Atlantából is van két rapper, ők Mulatto és Lil Keed. Végezetül itt van 24kGoldn, akit nem az XXL magazin, hanem a rajongók szavaztak fel a lista 12. helyére.

Az elkövetkezendő hetekben érkeznek az elmaradhatatlan freestyle-ok, valamint cypherek és interjúk is a feltörekvő tehetségekkel, addig is alább lehet csekkolni a tízes bagász legismertebb klipjeit. A tavalyi listát itt lehet csekkolni, érdekes látni ki meddig jutott.

[vembed youtube=”2KDlDuS6r6I” ]
[vembed youtube=”65FcjY-2iw8″ ]
[vembed youtube=”FhPvceQcfzE” ]
[vembed youtube=”R9RtTGzs5EE” ]
[vembed youtube=”xf3eAb4l38Y” ]
[vembed youtube=”3I8_Q5ftBpA” ]
[vembed youtube=”w9uWPBDHEKE” ]
[vembed youtube=”deMLg4FPFhQ” ]
[vembed youtube=”jzJxo1I8a6c” ]
[vembed youtube=”x8mAyKX9muE” ]
[vembed youtube=”2qbMBncJ8Ng” ]
[vembed youtube=”trU-S53fK04″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük