Kövess minket

Aztaa

Noah Cyrus eleget sírt már Lil Xan miatt, ezért most inkább eladja a könnyeit 12 ezer dollárért

Megfizethetetlen bánat 🙁

Megosztva

Forrás:

Cardi B és Offset? Halsey és G-Eazy? Beyoncé és Jay-Z? Ajj, persze persze, szép párok meg minden, de a popszakma legédibb couple-jét azért mégis Noah Cyrus és Lil Xan alkotja, nem? Vagyis…alkotta. Az imádnivaló szerelmesek gyümölcsöző 1 hónapot tudhattak maguk mögött, aztán mégis elváltak útjaik.

Szeptember 4-én az egész világ zokogott, ezrek szívei törtek össze, Xanék pátoszos, közösségi médiában picsogós, szánalmas tiniparádéja fájdalmas és keserű búcsúja pedig egy emberként rendítette meg a társadalmat, a reményvesztett érintettekről nem is beszélve. Hosszas álmatlan éjszakák és depresszív magzatpózban pityergések után aztán ráeszméltünk, hogy minden megy tovább, végülis, ez az élet rendje.

A gomolyfelhők szétoszlani látszottak, az évszázad viszonya már a múlté, itt az ideje a jövőbe tekinteni. Miley Cyrus kishúga egy életerős lány, és tudja, hogy eleget sírt már. Az énekesnő nagy levegőt vesz, továbblép, és folytatja karrierjét. Ennek fényében mit ad isten, a barátjával szakításuk előtt 4-5 nappal párnákon és pólókon kollaboráló zseniális viccmárka, a Pizzaslime most őt kereste fel pár közös cucc készítésére. A kérésnek Noah boldogan eleget is tett.

Hogy mit kínál nekünk a szintén abszolút exkluzív, csupán 48 órára elérhető kollaboráció? 2018 garantáltan legforróbb termékeit. Egy, a Noah apjának, vagyis a legendás gondolkodónak, Billie Ray Cyrusnak a fejét ábrázoló pólót, amin a fater Post Malone-t, meg úgy minden Soundcloud rappert megszégyenítő, frenetikus arctetkókat visel. Meg aztán akad itt egy “Sadness”-es, igazán matchy melegítő-pulcsi szett is, egy “Noah Cyrus Sucks” és “sry i’m trash” feliratos fekete kapucnis felső, plusz a brand egyik legjobb darabjának, a “Drake Tears” szöveggel fémjelzett bögrének a “Noah Cyrus Tears”-es mása. Coppolni itt.

Forrás: Pizzaslime

Forrás:

Forrás:

Na ugye, mondom, hogy atom. A valódi jóság azonban mindezek után következik, mégpedig egy cumisüveg-szerű valami képében. Ó, de nem is akármilyen cumisüveg-szerű valamiről van szó. A séma ugyanaz, a cetlin ismét “Noah Cyrus könnyek” áll, a tartalma viszont egészen különleges: NOAH CYRUS KÖNNYEIT TARTALMAZZA. Abból is 12 darabot, 12 ezer dollárért, egészen pontosan kicsit több mint 3 millió ropogós magyar forintért. Wow, ezek szerint Noah egy darab könnye ezer dollárba kerül.

“Emberi fogyasztásra nem ajánlott, mivel a könnyek általában elég sós ízűek, meg amúgyis kurva fura lenne meginni más könnyeit.” – áll a jó tanács a termék leírásában.

Forrás:

Cyrus EP-je, a Good Cry (!!!) amúgy ma jelent meg, ennél jobb és hitelesebb promót pedig nem igazán csinálhatott volna a cucchoz. Az internet felrobbantása sikerrel járt: a Vogue-tól kezdve a Forbes-on át a Billboardig palackozott könnyekről cikkeznek az emberek, és hát, én is épp erről írok.

Hogy mi a tanulság? A Pizzaslime még mindig óriási, plusz lehetőleg ne nagyon kortyolgassatok könnyeket. Kivéve Xant, neki csak annyit üzennék: fenékig, haver.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés