Kövess minket

Hiphop

Nobel-békedíjat szeretne a Rae Sremmurd a „Black Beatles” című számukért, amiért megállították egy pillanatra a háborúkat

Merjünk nagyok lenni.

Megosztva

Forrás:

Talán még sokaknak megvan a mannequin challenge, a 2016 novemberében felfutott internetes trend, melyet egy Rae Sremmurd szám, a „Black Beatles” indított be, és jó pár hónapig lefagyott videók készítésére sarkalta a világ nagy részét, egészen addig míg át nem léptünk a következő virális őrületre. A Sremmurd tag Swae Lee egész biztosan emlékszik, és szeretni is kapni érte egy Nobel-békedíjat.

A dallamos duó sikeres fél évet tudhat maga mögött, megjelentették SR3MM című harmadik lemezüket és mellé két szólóprojektet, a „Powerglide” platinastátuszba emelkedett, Slim Jxmmi pedig apa lett. Ehhez jöhetne még egy potya Nobel-békedíj, melyet Swae Lee elmondása alapján azért kéne megkapniuk, mert egy pillanatra megállították a világot, és ezzel együtt az összes erőszakot és háborút is. Ha ez igaz, akkor mondjuk Szíriában lehet csak eljátszották a külvilágnak a polgárháborút és valójában mindenki a mannequin challenge-t nyomta titokban.

[vembed youtube=”IzlTv6_BCRU” ]Swae amúgy nemrég Kendrick Lamarral dolgozott együtt a Fekete Párduc filmzenéjén, állítása szerint azt a tanulságot vonta le a közös munkából, hogy nem szabad hagyni, hogy bármi is az utadba álljon, mint ahogy K-dot is mindig csak előre néz, nemrég pedig egy zenei Pulitzer-díjjal jutalmazták DAMN. című albumát. Ezért próbálnak ők is ekkorát álmodni, mint a Nobel-békedíj.

(GQ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés