Kövess minket

Tech

Női főszereplő is érkezhet a GTA 6-hoz

A játéksorozat történelme során először.

Megosztva

Forrás:

A jelenleg is fejlesztés alatt álló GTA 6-ban állítólag női főszereplővel is játszhatunk majd, legalábbis ezt állítja egy videójáték forrás. A Rockstar Games továbbra is titkolja a játék részleteit, sőt hivatalosan még be sem jelentették, hogy érkezik a GTA következő része, helyette a GTA V online kiegészítőivel foglalkoznak, de nyílt titok az iparágon belül, hogy a háttérben zajlik a munka a következő Grand Theft Autón, méghozzá PS5, Xbox Series X, Xbox Series S konzolokra, és vélhetően PC-re.

A szóban forgó forrás, Tom Henderson Twitteren közölte a hírt: „A GTA játékok története során először a GTA 6-ban női és férfi főszereplőkkel is lehet majd játszani”. Henderson korábban Call of Duty-val kapcsolatos híreket szivárogtatott ki idő előtt, tehát mindenképp belső információkkal rendelkezik az iparágon belül, viszont ennek ellenére ne vegyük készpénznek amit mond.

Egy női játszható karakter mindenesetre igazán időszerű lenne egy GTA-ban, hisz eddig csak férfiakat lehetett irányítani, az utolsó, ötödik részben egyenesen három különböző férfi karaktert.

[twitter]https://twitter.com/_TomHenderson_/status/1348317760506499072[/twitter]
(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés