Kövess minket

Kult

Női holttest, mint Halloween-i dekoráció?

Az ohio-i rendőrség nyomozást folytat egy igen morbid gyilkossági ügyben.

Megosztva

hello resFotó: Getty / Istock

Egy építkezés melletti kerítésnél találtak egy holttestet a nyomozók,ami ott hevert már jóideje. Hogy miért? A munkások és a környéken lakók egyaránt azt hitték, hogy valamiféle báburól van szó, amit a közeledő Halloween ünnepre tett ki valaki. Miután kiderült, hogy egy női holttest hever a földön, a munkások azonnal értesítették a hatóságokat.

Az áldozat, a 31 éves Rebecca Cade, súlyos fejsérüléseket szenvedett, melyekbe belehalt. A lakók közül többen is látták a holttestet, volt aki úgy gondolta, hogy csak tréfa az egész, mellyel a környékbelieket és a munkásokat akarja ijesztgetni valami elvetemült alak. Egy poén, amely súrolja a jóízlés határait…

A rendőrök előállítottak egy férfit, akit a nő megölésével vádolnak. A nyomozók szerint a hölgy és gyilkosa a kerítéstől nem messze vitatkozni kezdtek, minekután a férfi megtámadta a nőt, aki nem tudott elmenekülni.

Úgy tűnik, az idei Halloween nem mentes a bűnügyektől, pár hete írtunk egy esetről , amikor dísztökökben próbáltak kábítószert csempészni az USA-ba.

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés