Kövess minket

Hiphop

Nosztalgikus hangulatban, minialbummal ünnepli huszadik szülinapját a Hősök

Megosztva

Méltóképpen, egy négyszámos minialbummal ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját a Hősök zenekar, melyet tegnap két videóklip kíséretében tettek közzé a srácok. A stílszerűen Húszas címen futó lemez simán hozza a már – úgymond – jól ismert Hősök hangzást, habár, megpróbáltak valami újat is mutatni a srácok, valami olyat, ami eddig nem szerepelt a repertoárjukban.

Ahogy említettük, az EP-ről két szám klipes formában debütált, ezekkel kezdenénk a sort, ha már Eckü is ezeket osztotta meg elsőként Facebookon. A Tárt karok című trekk a gyökerekhez való visszatérésről, illetve az otthon fontosságáról emlékezik meg – nem véletlenül forgatták Veszprémben a vidit, hiszen a csapat számára a Királynék városa tekinthető a kiindulási pontnak, az origónak.

A legnagyobb hype kétségkívül a Szó fel „sorozat” harmadik, egyben lezáró részét övezte, hiszen ebben Eckü és Mentha mellett Siska Finuccsi, Deego, Tkyd, Brash, Sub Bass Monster és Essemm szólal fel egy-egy verze erejéig.

Míg Maradona a pályán, a Hősök a Maradona című számban húzott váratlant. Tőlük nem megszokott módon szállós, újvonalas beatre nyomják a szöveget, Tkyddel és egy fiatal spanyol emszível kiegészülve.

Végül a lemez záró dala, az első lezárások idején íródott Kifelé, tulajdonképpen keretbe foglalja az egész EP-t.

Akit még feltétlen meg kell említeni, az Mr. Joeker. Az egykori alapítótag ugyanis producerként szerzett elévülhetetlen érdemeket a jubileumi album létrejöttében.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés