Kövess minket

Hiphop

Novemberben érkezik Talib Kweli új albuma

Várós cucc New York városából.

Megosztva

Forrás:

Kevesebb, mint egy hónap múlva, november 17-én jelenik meg Talib Kweli legújabb lemeze, a Radio Silence. A jó hírt egy tegnapi Instagram posztban közölte a nagyérdeművel a veterán rapper, amiben a megjelenési dátumon kívül megmutatta a hivatalos borítót a kíváncsiskodóknak, továbbá a dallistát is közreadta. A lemez mindössze 11 számot tartalmaz, szóval, valahol félúton egy EP és LP közötti terjedelmet kap az, aki beszerzi majd valamilyen formában a cumót. A Radio Silence közreműködői között ott van Rick Ross, Waka Flocka és Anderson .Paak, de rajtuk kívül is több neves előadónak szorított helyet Kweli.

[instagram]Baj2AJ8hUxl[/instagram]

Az albumon szerepel a már korábban publikált, She’s My Hero is, melynek elkészülte tragikus eseményekhez köthető: a brooklyn-i rapper annak a 15 éves Bresha Meadows-nak dedikálta ezt a számot, aki az őt ért folyamatos zaklatásokat megelégelvén agyonlőtte az apját még májusban.

[vembed soundcloud=”339853705″ ]

Kweli egyébként kimondottan aktív a 2017-es esztendőben, hiszen az év elején kidobott egy Styles P-vel közösen elkövetett kislemezt, The Seven EP címmel. Most pedig jöhet a folytatás!

Végül, mutatjuk a borítót:[instagram]BamTvHXh4Cx[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.