Kövess minket

Gasztro

Nyári ebéd fahéjjal megbolondítva

Ha szereted a tökből készült ételeket, akkor ezt egyenesen imádni fogod.

Megosztva

A tökös-burgonyás ebéd elkészítéséhez amire szükséged lesz: 300 gramm hokkaido tök, 150 gramm burgonya, egy gerezd fokhagyma, két darab tavaszi hagyma, egy kanál olívaolaj, só, bors, egy csipet fahéj, egy kevés chili, 50 ml főzőtejszín, 50 gramm sonka.

Hogyan kezdj hozzá?
A tököt és a burgonyát vágd kockákra. A hagymát és a fokhagymát pirítsd meg olívaolajon, melyhez add hozzá a tököt és a burgonyát. Hints rá egy csipet sót, chilit, fahéjat és egy kevés borsot. Még mielőtt letakarnád, add hozzá a tejszínt. Ezt követően helyezz rá egy fedőt, és párold körülbelül 20 percig. Amennyiben nem vegetáriánusokat vársz ebédre, bátran keverj hozzá sonkát is.

(zena.sme.sk nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés