Kövess minket

Események

Nyerj páros belépőt a Vicc Beatz x Mulató Aztékok x Bio győri fellépésére

Elvetemült banzáj van készülőben a Rába partján.

Megosztva

Forrás:

Valódi földalatti rap buli lesz december 16-án, szombaton Győrben, a Dongó Klubban. Nekünk pedig van két fölös belépőnk rá, amiket egyáltalán nem félünk kisorsolni köztetek! A jegyek mellé a szerencsés nyertesek még egy-egy korsó sört, illetve két kupica szíverősítőt is kapnak, csak hogy biztosan jó hangulatban teljen az este.

Arról a bizonyos jó hangulatról a színpadon pedig (szinte teljes létszámban) a győri Vicc Beatz krú (Jam Balaya, PMK, Fullánk), a budapesti Mulató Aztékok, és a szintén helyi erő, Bio gondoskodik majd. Egyik brigád sem ma kezdte az ipart, de aki friss húsra vágyik, az is megtalálhatja a neki való fogást, hiszen bemelegítésként mikrofont ragad két feltörekvő csapat, a Símaszkos Terror és a Storm Of The Music is.

[vembed youtube=”n6ZUAg7wBc8″ ]A fellépések előtt-alatt-után DJ Invisible karcolja a bakeliteket; ígéretéhez híven a legzorallabb lemezeket pakolja majd.

[vembed youtube=”Y9qMcDtZ_UA” ]Ha Te is részt szeretnél venni a játékban, akkor nem kell mást tenned, mint hogy megjelölöd kommentben azt a spanodat, akivel együtt veretnéd a csatorna rapet a Dongóban. A sorsolást december 14-én, csütörtökön bonyolítjuk le, a nyerteseket Facebook üzenetben értesítjük még aznap.

[vembed youtube=”Zsc5fTdLQiw” ]Sok sikert minden résztvevőnek!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés