Kövess minket

Események

Nyerj páros jegyet Chris Travis első budapesti koncertjére

Megosztva

Forrás: Instagram

A nagyobb neveket leszámítva, hazánk mindig is kakukktojásnak számított, ha hiphop előadók koncertjeiről volt szó. A frissebb, izgalmasabb rapperek sokszor csak Bécsig, jobbik esetben egy-egy magyar fesztivál kisebb színpadának délutáni sávjáig jutottak csak el. Az A38 Hajó szerencsére idén megtörte ezt az átkot és OG Maco január végi fellépésével beindította a mozgást a kurrens, amerikai előadók itthoni szerepeltetésében. Februárban A$AP Ant-re, márciusban pedig Night Lovell-re lehetett ugrálni, most pedig a memphisi Chris Travis-en a sor.

[vembed youtube=”fmq39rSBi6g” ]Chris 2012-ben még a Raider Klan tagjaként építette fel a hírnevét, melynek köszönhetően szólókarrierjét már egy erős rajongótáborral a háta mögött kezdhette meg. Jelenleg a Seshollowaterboyz hiphop kollektíva tagja és olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Xavier Wulf, vagy éppen Bones. A hajóra április 29-én (szombaton), a szórakozóhely tizennegyedik születésnapjára érkezik. Chris mellett az este során színpadra lép a francia producer, Phazz, magyar oldalról pedig Skrude, glxy, és Siaga is. 

[vembed youtube=”Oa0jePK-3Gc” ]Ha te is ott szeretnél ugrálni a koncerten barátoddal, barátnőddel, anyuddal vagy esetleg a kutyáddal (ez utóbbit nem biztos, hogy engedi az A38), akkor semmi mást nem kell tenned, minthogy lájkolod ezt a cikket és a kommentek közé beírod az alábbi kérdésre a helyes a választ:

Kivel nem volt még közös száma Chris Travisnek?

A.) $uicideboy$
B.) Bones
C.) Offset

A játék április 12-ig tart, sorsolás 13-án. A játékban csak 18 év felettiek vehetnek részt, a nyertest Facebook üzenetben értesítjük. A fellépésről még több infó a buli FB eseményében található.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés