Kövess minket

Események

Nyerj páros jegyet Unotheactivist bécsi koncertjére

Playboi Carti uncsitesója beugrik a sógorokhoz és most akár ingyen is elkaphatod

Megosztva

Forrás:

Augusztus 24-én az 808 Factory jóvoltából Bécsbe, a Flex klubba látogat Unotheactivist, az On The Low és az OFF Média pedig közösen ad lehetőséget nektek arra, hogy 2 x 2 darab jegyet szerezzetek az estére! 

Uno 1996-ban született Atlantában, a trap szülőhazájában. Az őt körülvevő zenei közeg hatására hamar alkotni kezdett, hivatalos debütálása pedig 2015-ben történt, ekkor jelentette meg első mixtapejét ”No More Thotties” néven. Az ezt következő évben már unokatestvérével, az azóta világhírre szert tevő Playboi Cartival – akivel amúgy már a suli óta együtt szövegeltek TFZ névre hallgató csapatukban – dobták ki ”What” című slágerüket, ami a melodikus Soundcloud rapet és a hardabb ütemeket egyaránt remekül vegyítő Uno karrierjének extra löketet adott. Az előadó azóta magabiztosan építgeti karrierjét és folyamatosan növeli rajongótáborát, olyan nevekkel a közreműködői között, mint Trippie Redd, Maxo Kream, Keith Ape, MadeinTYO vagy éppen közeli barátja, Thouxanbanfauni. Bécsben a Grazból származó Sweetboyblondey fogja megtámogatni őt a Sportrecords képviseletében.

[vembed youtube=”CdeZ1E0BptY” ]A játék lezárult a páros jegyeket nyerték: Hornok Imre és Tóth Levente! Gratulálunk, a jegy átvételéhez szükséges instrukciókat emailben találják a nyertesek.

Ha te is szeretnél másodmagaddal ott tombolni a koncerten, semmi mást nem kell tenned, mint ezt a posztot megosztani Facebookon (figyelj arra, hogy nyilvános legyen a poszt, nem pedig privát!), majd küldeni egy mailt az info@offmedia.hu címre, benne a teljes a neveddel és a kedvenc Unotheactivist dalod címével!

A nyereményjáték vasárnap (aug 18.) délig tart, sorsolás vasárnap délután 2-kor. A nyerteseket emailben értesítjük (spam mappát sem árt csekkolni).

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés