Kövess minket

Hiphop

Nyugi, Lil Pump nem fog nyitóbeszédet mondani a Harvard egyetemen

Az egyetem cáfolta a híreket, de valamilyen formában azért feltűnik a rapper.

Megosztva

Forrás:

Helyreállt a világ rendje, hisz a Harvard Egyetem cáfolta, hogy a floridai rapper, Lil Pump nyitóbeszédet tartana az intézmény május 30-ai eseményén. 

Korábbi hírek szerint ő lett volna az egyetem legfiatalabb szónoka, de abban sokan kételkedtek, hogy a rapper koherens és vállalható beszédet mondott volna, így viszont a tanulóknak be kell majd érniük Angela Merkel, német kancellárral, aki biztosan ott lesz az ünnepségen. A Harvard amúgy korábban többször választott már könnyed vendégeket a nyitóbeszédre, 2004-ben például Sacha Baron Cohen Ali G karaktereként poénkodott, de adott már beszédet a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane is. Pump viszont inkább a mém kategóriába esik, így többen értetlenkedve fogadták a döntést. Hát, nem kell többet értetlenkedni, hisz a Consequence of Sound nevű oldalnak megerősítette az egyetem, hogy itt valamiféle félreértés történt, Pump nem a nyitóbeszédet tartja, szimplán az egyetem rádiójában fog feltűnni, mint vendég, azt pedig nem is ők, hanem az egyik diák szervezte le.

Egy biztos, ez az egész felhajtás jó kis reklám volt Lil Pump legújabb „Harverd Dropout” című lemezének, mely előző héten jelent meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés