Kövess minket

Stílus

Nyúlj a bugyidba, MOST!

Az önkielégítés már jó ideje nem csupán az feszültségoldásról szól, legalábbis a nőknél, hanem a test felfedezéséről is. Sőt az a nő, aki rendszeresen maszturbál, nemcsak boldogabb életet él, hanem párjával is gyönyörtelibb pillanatokat él át. Az önkielégítés ezáltal már jóval több, mint a magányos nők feszültség levezetésének egy formája.

Megosztva

nyuljabugyidba1109

Fotó: Getty/iStock

Senki sem ért meg jobban, mint te magad! Ennek alapján pedig az önkielégítés nemcsak a szexuális értelemben vett megkönnyebbülés, hanem az a megismerő folyamat, mely során a test intim felfedezése történik, ami pedig segítség lehet a partner számára is. Ha sikerül elsajátítanod, majd pedig rávezetned partneredet vaginád érzékeny pontjaira, vagy arra, hogy milyen intenzitással élvezed legjobban az érintéseket, eszméletlen szexuális élményben lesz részed. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha rájössz arra, hogy mitől érzed magad a legjobban.

Sok nőnek eleve gondot okoz az orgazmus elérése, de akadnak olyanok is, aki az orgazmus több fajtájában is részük van. Nem kell kétségbeesni, az orgazmus elérése valamilyen szinten tanulható. Okos kutatók rájöttek arra, hogy a nők 90%-a orgazmusát egyedül, saját maga által tapasztalja meg akkor, mikor ismerkedik nemiségével.

A stressz hatással van mindennapjainkra, sokszor az ágyban is akadály lehet, ezért meg kell tanulni kizárni a hálószobából. A nemi szervek izgatása nem csupán a lazítás egyik legjobb formája, hanem tökéletes előjátéknak is. Orgazmust könnyen és gyorsan el lehet érni, sőt még a stresszhormont is csökkenti.

Mindezek mellett nagy áldás menstruáció idején is. Nincs abban semmi titok, hogy a nők a piros betűs napokon az átlagosnál jobban kívánják a szexet. A párok jelentős része menstruáció idején mellőzi a szexet, azonban önkielégítéssel felszabadítható a mensihiszti és valamilyen formában kompenzálható a szexuális érintkezés hiánya.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük