Kövess minket

Aztaa

Ő a világ legszerencsésebb (vagy legszerencsétlenebb) embere: egy nap két medvetámadást élt túl

Nem, nem „A visszatérő” című filmről lesz szó.

Megosztva

Egy Montana-ban élő férfi a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen az, mikor rossz helyen vagy rossz időben.

Kétszer egymás után.

Az 50 éves Todd Orr ezen a hétvégén arra gondolt, hogy körbejárja az erdőt, ahol vadászni szokott. Hátha talál valami jó kis helyet, ahol másnap leterítheti élete zsákmányát.

Ehelyett Őt találta meg egy medve, egészen pontosan egy grizzly. A férfi a reggeli órákban érkezett meg az erdőbe és, mivel tudta, hogy a környéken sok medve él, szinte percenként kiabált nekik, arra gondolván, hogy így elijeszti őket a környékről.

Nem ez történt.

A semmiből előbukkant egy anyamedve, és rögtön rátámadt a meglepett Todd-ra. A férfi egy riasztó spray segítségével próbálta elhárítani a támadást, de nem járt sikerrel. Az állat leütötte, majd tépni, ütni, marcangolni kezdte. Az egész nem tartott tovább pár percnél. A medve amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan le is lépett.

Emberünk, több sebből vérzett, de legalább még életben volt. Ekkor már tudta, hogy nem szabad több időt eltöltenie ott. Minden erejét összeszedte és megpróbált eljutni az autójához, amit nagyjából 4 kilométerre hagyott.

Tíz perce sétálhatott, amikor ismerős hangokat hallott a fák közül…

A bocsait védelmező grizzly visszatért. És ismét támadásba lendült. Todd nem hitt a szemének. A földre dobta magát, arccal a sárba, és igyekezett védeni a nyakát, csakúgy, mint az első támadáskor. Hogy a fejében mi játszódott le, azt nem tudjuk, de valószínűleg nem repesett az örömtől…

A második „attak” már rövidebb volt. Todd ezt is túlélte. Komoly sérüléseket szenvedett, de képes volt elevickélni terepjárójához, majd 18 kilométert vezetett a legközelebbi kórházhoz. Ott ellátták a sebeit. A kezein és a fején sérült meg.

Az eset külön érdekessége, hogy Todd a második támadás után készített egy rövid videót, melyben bemutatja a friss sérüléseit. Ezt aztán feltöltötte az internetre.

Íme:

[vembed youtube=”EZLyLNgojAM” ]

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés