Kövess minket

Hiphop

Oda-vissza trollkodja egymást Tekashi 6ix9ine és Lil Durk

Tűz ellen tűzzel taktika.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine a héten új albummal jelentkezik, ami tudjuk mivel jár, a rapper ismét beindította a troll kampányát, és folyamatosan beleáll mindenkibe, hátha sikerül egy kis reakciót kiváltania másokból. Ez amúgy sikeres is volt, közben pedig méltó ellenfélre talált, Lil Durk személyében.

Az egész azzal kezdődött, hogy 69 egyenesen Chicagóba utazott, hogy bejelentse következő, „Tattle Tales” című lemezét. A helyszínválasztás nem véletlen, egyrészről visszautalás a korábbi beefjére Chief Keeffel, melynél sokan 69 lelövését vizionálták, hogy aztán mégis Keef legyen a célpont, másrészről Chiraq az egyik legveszélyesebb város Amerikában, 69 ezzel is bizonyítja, hogy ha itt nem találják be, sehol sem fogják.

Reakciók persze érkeztek bőven helyi rapperektől, és habár Lil Reese beszólását elég könnyedén hárította 69, az egyre magasabbra törő Lil Durk már nagyobb falat volt számára.

[instagram]CEXdaJYHgw_[/instagram]
Fenébe, a szövetségiek már Chicagóban vannak. Mindenki maradjon otthon” – írta Durk a videó alá, utalva arra, hogy amerre 69 jár, bizony a hatóságok sem lehetnek túl messze. Tekashi válaszolhatott volna egy sima kommenttel is, az amúgy nem túl durva oltásra, de ő inkább 150%-ra csavarta a dolgot, és elment „leróni a kegyeletét” Lil Durk unokatestvére, Nuski előtt, akit anno Chicagóban lőttek le. 69 persze nyilvánvalóan nem gondolta komolyan a videót, tehát az egész színjáték durván tiszteletlen volt.

[instagram]CEce88mpHGj[/instagram]
Lil Durk válasza? Közösségi médiás bohóckodás helyett bejelentette, hogy ő is szeptember 4-én dobja le az új lemezét, pont akkor, mikor 6ix9ine. Az album címe „The Voice” lesz, és már elő is lehet rendelni.

[instagram]CEcjUkmH-27[/instagram]
Durk Insta kommentekben kiemelte, hogy jelenleg hatalmasat megy a Drake-kel közös dala, míg 69 sehol sincs a slágerlistákon, mire Tekashi azzal vágott vissza, hogy egyrészől az a trekk Drake miatt lett nagy, plusz ő anno első lett a „Trollz„-zal. Lil Durk válaszul bedobta, hogy az az első hely is csak Nicki Minaj miatt lett meg.

Lil Durk amúgy egy Instagram Live során mindenkit arra kért, hogy ne reagáljanak 6ix9ine trollkodására, mert ő pont ettől érzi nagynak és erősnek magát. „Engem nem lehet megtrollkodni, én az utcán nőttem fel” – mondta a Live során, majd azt is elárulta, hogy 69 menedzsmentje 3 millió dollárt ajánlott fel, ha elhúzza ezt az egész oda-vissza játékot a lemeze megjelenéséig. 6ix9ine amúgy tagadja, hogy bármi ilyen ajánlatot tettek volna. 

[vembed youtube=”GuhcpUeIAqs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés