Kövess minket

Hiphop

Offset bevallotta, hogy valójában nem kötik családi szálak Quavóhoz és Takeoff-hoz

Megosztva

Offset került a Variety magazin legújabb számának címlapjára, ennek megfelelően pedig a címlapsztori is vele készült, melyben többek között elárulta, hogy nem kötik rokoni szálak a Migos másik két tagjához, hiába hazudták ezt korábban.

A rapper új fejezetet nyitott az életében, és mostantól teljesen a szólókarrierjére fókuszál. A második, elvileg „Blame It On Set„című stúdióalbuma az eredeti tervek szerint tavaly novemberben jött volna ki, de aztán tragikus körülmények közt elhunyt Takeoff, emiatt pedig az albummegjelenést is kitolta. Offset azóta többször megemlékezett barátjáról, jelenleg is Takeoff fotója az Instagram profilképe, áprilisban pedig egy teljes hátas Takeoff tetkót is felvarratott magára.

Furamód Offset és Quavo teljesen külön gyászoltak, sőt, a színfalak mögött erős feszültségről is lehetett hallani, mely az idei Grammy-díjátadón egyenesen tettlegességig fajult. Quavo egyesek szerint még a fenti tetkóra is beszólt Offset-nek, mikor azt posztolta pár nappal a tetkó leleplezése után, hogy a „Rocket Power„-t az embernek magában kell keresnie, nem pedig magán. „Rocket Power” lesz Quavo új szólólemezének a címe, melyet Takeoff-nak szentelt, utalva a rapper egyetlen lemezére, a „The Last Rocket„-re. A közvélemény nem igazán nézte jó szemmel ezt az acsarkodást, még ha nem is nyilvánosan zajlott, hisz a trió nem csak zenésztársak, de rokonok is. Quavo ugye Takeoff nagybácsija, Offset pedig Quavo uncsitesója. Legalábbis ez volt a sztori, amit eladtak a közönségnek…

Valójában Offsetet semmilyen rokoni szálak nem kötik a Migoshoz, szimplán osztálytársak voltak Quavóval. Hatodikos korában kezdett Takeoffal és Quavóval lógni, biológiailag nem állnak rokonságban.

Az interjúban Offset továbbra sem árulta el, hogy mikor érkezik az új albuma, de felfedte, hogy három nő is szerepel majd az albumon, Latto, Chloe Bailey, valamint Cardi B személyében. A többi közreműködők közt Future és Travis Scott is feltűnnek, utóbbi elvileg egy kifejezetten gonosz és csibész dalon. Offset egy Takeoff kollabot is emlegetett, remélhetőleg az is felkerül az albumra.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés