Kövess minket

Hiphop

Offset divatszeretetével és szótárpéldákkal bizonygatja, hogy nem homofób

Össztűz zúdult a Migos tagjára.

Megosztva

Forrás:

Magyarázkodni kényszerült Offset, miután YFN Lucci „Boss Life” című dalában lévő verzéje homofób sort tartalmazott. A treki még december közepén jelent meg, a hozzá készült klip viszont csak most jött ki, ezután tűnt fel sokaknak az ominózus sor, ami annyira gyorsan terjedt a Twitteren, hogy a rapper is megszólalt az ügyben.

[vembed youtube=”3a6XiWNbw3Q” ]A részletben (2. perctől) Offset épp a luxus életéről, drága gyűrűiről rappel, miután elejti, hogy „I cannot vibe with queers (uh-uh)„, ami annyit tesz, hogy nem bír melegekkel együtt lógni, igaz a ‘queer’ szó mindenkire vonatkozik, aki nem hetero. A sor egymás után kapta a kritikákat, a nyilvánvaló homofóbián túl sokan azt is sérelmezték, hogy ha Offset nem szereti a melegeket, miért hordja az általuk készített dizájner és luxusruhákat.

A rapper először is a szó hivatalos Google definíciójával magyarázta a sort, miszerint a queer nem csak a „nem hetero” emberek gyűjtőszava, de a „fura, különc” ember szinonimája is, ő pedig full erre gondolt, mivel így jött ki a rím. Továbbá hozzátette, hogy a divatszeretetének köszönhetően rengeteg meleg emberrel ismerkedett össze, akiket nagyon kedvel, tehát már csak ezért sem lehet homofób. 

[instagram]BeGG7tHnjmD[/instagram]Nem ez az első eset, hogy a Migos tagjait homofóbiával vádolják. Tavaly februárban iLoveMakonnen felvállalt melegségének hírére reagálták azt egy interjú során, hogy „elbaszott a világ„, ha az emberek elfogadják, hogy Makonnen meleg, de közben trap / díler szövegei vannak. A csapat később bocsánatot kért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés