Kövess minket

Bulvár

Offset egy zsír új kocsival hálálkodott a férfinak, aki megmentette az életét

Jó tett helyébe jót várj.

Megosztva

Forrás:

A Migosos Offset köszönetet mondott a férfinak, aki két hete megmentette az életét. Az atlantai rapper azután került kórházba, hogy egy útra tévedt gyalogos miatt félre kellett rántania a kormányt, és Dodge Challengerjével egy fának csapódott. Offset szerencséjére egy arra járó férfi rögtön a segítségére sietett, és hazakísérte. A rapper most egy új autóval hálálta meg a férfi segítségét.

A férfi egy új Nissan Sedan-t kapott a rappertől, aki le is videózta az ajándékozást. „Ez az én emberem. J’Mmer Coleman, ő mentette meg az életemet a baleset után, ő vett észre és segített nekem kikecmeregni és hazakísérni. Szóval vettem neki egy kocsit, hogy ne kelljen többet gyalog munkába mennie.”

Coleman nemrég egy interjúban mesélte el a sztorit a saját szemszögéből. Elmondása alapján meglátta a kocsit és közelebb ment, ekkor mászott ki belőle Offset, aki bemutatkozott neki és arra kérte, hogy kísérje haza. Fel akarta hívni a rendőrséget, de Offset ellenkezett és arra kérte, hogy csak hagyj jusson haza. Coleman segített neki, otthon pedig Cardi B és a barátai várták. A rapper remegett és több testrésze is fel volt dagadva, szóval kocsiba ültették és kórházba szállították.

[vembed youtube=”huEpFLuwx9w” ](XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés