Kövess minket

Hiphop

Offset nem drága órákról és kocsikról fog rappelni a szólólemezén

Mivel azzal nem tudnak azonosulni a hallgatók.

Megosztva

Forrás:

Quavo és Takeoff szóló projektjei után a harmadik Migos tag, Offset következik, és mivel a december 14-ei dátum mindjárt itt van, elmondott pár érdekes infót a cumóról a Billboardnak. 

Aki a szokásos vagyonfitogtatással telerakott szövegeket várja a georgiai MC-től, annak csalódnia, vagy éppen kellemes csalódnia kell, mivel Offset állítja, ez a lemez más lesz, mint a többi. A szövegek releváns, az elmúlt 18-24 hónapban történt eseményekkel foglalkozik majd, amibe beletartozik a Cardi B-vel kötött házassága, Kulture nevű kislányának a megszületése, valamint a majdnem végzetes kimenetelű autóbalesete. De a karrierjének felemelkedéséről is rappel majd. 

Nem drága órákról és Lamborghinikről fogok rappelni, mivel nem tudnak vele az emberek azonosulni. Manapság ez már rágugumi rapnek számít, így gondolnak rá az emberek. Ez viszont maradandó lesz és át lehet majd érezni” – mesélte.

Ennek ellenére ne számítson senki egy koncept albumra, mely egy történetet vezet végig, hisz maga a rapper is playlistként gondol a saját munkájára, ma már nem tartja relevánsnak az albumformátumot. Ami a vendégelőadókat illeti, Offset Migos tesója, Takeoff példáját követve nem szerepeltet a projekten senkit, saját magán kívül. Ezt azzal indokolja, hogy annyit szerepel mások dalain, hogy azt szeretné, ha ez csak róla szólna.

Az is kiderült, hogy a megjelenés előtt nem lesznek kislemezek, és Offset első szeretne lenni a Billboard listáján, sőt ami azt illeti, ezt tartja a legfontosabb célnak. „Nagy számokat szeretnék generálni, a lemeznek elsőnek kell lennie” – mondta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés