Kövess minket

Hiphop

Offset szerint a Migos ott van a top 5 legjobb hiphop csapat között: „Megváltoztattuk a hangzást”

Megosztva

Offset amellett érvelt, hogy a Migos ott kéne legyen a hip-hop minden idők 5 legjobb csapata között, hozzátéve, hogy megváltoztatták a kultúrát.

A georgiai születésű rapper a Way Up With Angela Yee című műsorban vendégeskedett, amelynek során a mára már feloszlott trió hatásáról beszélt. Miközben elismerését fejezte ki, amiért egykori csapata felkerült a Billboard „50 legjobb rap-csapat” listájára, azt is elmondta, hogy a 11. helynél előrébb kellett volna kerülniük.

Attól függ, hogyan nézik az emberek” – magyarázta. „Ha a zenénk hangzásának kulturális hatásáról beszélünk, mert akkor már túljutottunk a hiphop berkein, átmentünk a countryba és a különböző műfajokba…úgy érzem, hogy a Top 5-ben is lehettünk volna.”.

Bár Offset úgy gondolja, hogy az ő triója előrébb való a listán, nem vette zokon, hogy déli MC társai az első helyet szerezték meg, mondván: „Egyetértek azzal, hogy az OutKast az első.”

A rangsor június végén jelent meg, ami heves vitákat váltott ki a Hip Hop közösségen belül. A Top 5-be az előbb említett OutKasten kívül a Wu-Tang Clan, N.W.A, A Tribe Called Quest, és a Run-D.M.C. került be, Offset nem említette, hogy szerinte melyiket kéne a Migosra cserélni.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés