Kövess minket

Bulvár

Offset Twitteren siratja tönkrement házasságát, eközben Cardi B valódi SAVAGE

A szakítás utózöngéi.

Megosztva

Forrás:

Nem sokkal azután, hogy Cardi B bejelentette, elválik férjétől, a Migos tag Offsettől, azonnal beindultak a találgatások a miértékről, míg egy másik vonalon sokan azt harsogták, hogy ez az egész biztos csak valamiféle marketinghúzás.

Utóbbit Cardi nemrég egy Insta Live során elég keményen cáfolta, mint elmondta Offset folyamatosan csapta neki a szelet, és miután beadta a derekát, egymásba szerettek. „Hallottatok már arról az apró kis dologról, hogy SZERELEM?!” – tette fel a kérdést az összeesküvés-elméleteket gyártóknak. Azt is hozzátette, hogy a terhessége pont akkor jött, mikor egyre több ajtó nyílt meg előtte, így nem hogy segítette ezzel a karrierjét, hanem pont, hogy akadályozta. Ami a miérteket illeti, semmi biztosat nem lehet tudni, de előkerült egy chat beszélgetés, amiben Offset egy hármast próbált leszervezni egy nővel és a szintén rapper Cuban Doll-al. Cuban tagadta, hogy bármi lett volna közte és Offset között, sőt állítása szerint már meg is beszélték a dolgot Cardi-val és nincs harag. A pletykák szerint mégis ez lehetett Cardi számára az utolsó csepp a pohárban.

[vembed youtube=”G_UHbckpnto” ]Offset mindenesetre bánja a dolgot, és mint nemrég Twittere kiírta, nagyon hiányzik neki Cardi. „Basszátok meg, hiányzik Cardi” – üvöltötte az éterbe a Migos harmada, akinek pénteken érkezik az első szólóprojektje.

[twitter]https://twitter.com/OffsetYRN/status/1071837090512543746[/twitter]
Békülésre mindenesetre nem úgy tűnik, hogy van esély. Cardi egyik koncertjén még egy nagyot oda is bökött az elvileg hűtlen, nemsokára ex-férjének, mikor a Motorsport azon sorát, hogy szóltam Offsetnek, hogy el kéne adnuk a házipornónkat – arra módosította, hogy szóltam Offsetnek, hogy el akarok válni.

[twitter]https://twitter.com/fentybardi/status/1071631490646200326[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés