Kövess minket

Tech

Őket hallgatta a világ a legtöbbet a Spotify 10 éves történelme során

Ed Sheeran, Drake, Eminem a toppon.

Megosztva

Forrás:

Hihetetlen, de a legismertebb streaming szolgáltató, a Spotify most lett 10 éves. A svéd cég ennek örömére összeszedte, hogy kiket hallgattak a legtöbbet a felhasználók, mely előadók, dalok, és lemezek pörögtek a legjobban az elmúlt évtizedben.

Szinte már-már törvényszerűen Drake lett az első a legtöbbet hallgatott előadók közt, őt követi Ed Sheeran, Eminem, The Weeknd, valamint Rihanna. A Szigetre is érkező Ed SheeranShape of You” megaslágerét hallgatták a legtöbbet a zenekedvelők, ami nem semmi teljesítmény, tekintve, hogy a treki 2017-es. Második legtöbbet pörgetett zene a „One Dance” volt Drake-től, míg lejjebb a listán a The Chainsmokers & Halsey „Closer„-t, és a Post Malone-os „rockstar„-t találjuk. 

A legstreameltebb albumokat Ed Sheeran (÷), Justin Bieber (Purpose), és Drake (Views) adták ki, a top 5 királynő pedig Rihanna, Ariana Grande, Sia, Beyoncé, és Nicki Minaj. Ide kattintva lehet böngészni a teljes listát, akár évszámok szerint is, alább pedig az elmúlt évtized legnagyobb Spotify slágereiből készített playlist.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés