Kövess minket

Sport

Októbertől OKJ edzőképzés indul!

Zumba®, csoportos Fitnesz, STRONG by Zumba™ órákat tartanál, vagy gyermekekkel foglalkoznál? Itt a lehetőség, hogy megszerezd az ehhez szükséges OKJ edzői minősítést!

Megosztva

Októberben sportedző képzés indul OKJ vizsgával a Budai Sport Akadémia keretei között  Az új képzés azok számára is megnyitja az utat az edzőséghez, akik nem főállásban szeretnék ezt csinálni, vagy nincs lehetőségük egész nap iskolában lenni. Emellett azokat is várják, akik most tanulnak, vagy már végeztek a Testnevelési Egyetemen vagy más felsőfokú képzésen, de mégis szükséges sportedzői képesítést szerezniük fitnesz termi csoportos órák tartásához.

A Zumba LLC. folyamatos képzési rendszert biztosít hivatalos oktatói számára. Ez a ZIN™, vagyis Zumba Instructor Network, kizárólag ennek a képzési rendszernek részesei oktathatnak hivatalosan Zumba® órákat. A Zumba® brandről itt olvashatsz részletesen.

A képzés az úgynevezett blending oktatási módszerre épül: kombinálja az online tanulást a gyakorlati órákkal – pl. ZIN ™ Jam session és speciális képzések -,  így rugalmasan alkalmazkodik a Zumba® és fitnesz oktatók igényeihez.

„Ez a módszer önmagában alkalmas arra, hogy a vendégek egészségmegőrzési szempontjait figyelembe véve nagy biztonsággal, felkészülten tudjon bárki csoportos órákat tartani”
– mondta el Grundmann Béla, a képzés szervezője, aki azt is hozzátette, hogy pont a gyakorlat és a szabályozások között tátongó szakadék áthidalása hívta életre ezt a képzést, hiszen a legtöbb fitnesz oktató nem főállásban csinálja ezt, államilag elismert képesítésre mégis szükség van. A tanfolyam az új vizsgarendszerhez igazodva három féléves elméleti és gyakorlati felkészítést jelent, a konzultációs napok kéthetente, szombaton lesznek. Grundmann Béla, Zumba® oktató a Zumba® képzési rendszerének tapasztalatai alapján dolgozta ki a programot.

A képzés gyakorlati és annak elméleti részét Lente Lilla ZIN™ Zumba® oktató, Aerobic és személyi edző tartja. A program a lehető legszélesebb érdeklődési kör szempontjait veszi figyelembe, a Zumba®, STRONG by Zumba™, csoportos fitnesz és a gyermekek oktatását célul kitűzők számára is megfelelő felkészítést ad. Az októberben induló, első tanfolyamról itt találod a további információkat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés