Kövess minket

Hiphop

Ol’ Dirty Bastard, Method Man, U-God és Ghostface Killah fiai rapcsapatot alapítottak, 2nd Generation Wu néven

Saját zenékkel készülnek, nem tribute bandaként élnének túl.

Megosztva

Forrás:

„Wu-Tang Clan is for the children” – sosem volt ennyire aktuális az emblematikus mondat, mint napjainkan, hiszen a Wu-Tang Clan négy tagjának fiai közösen alakítottak rapcsapatot, 2nd Generation Wu néven. A srácok: iNTell (U-god fia), PXWER (Method Man fia), Sun God (Ghostface Killah fia) és Young Dirty Bastard (a néhai Ol’ Dirty fia) idén nyáron léptek először együtt színpadra egy New York-i fesztiválon, de saját zenével csak pár napja, az Enter The Wu korong megjelenésének 26-ik évfordulójának apropóján jelentkeztek. A 7.O.D. című trekk valóban hozza a Wu-Tang érzést, bár a porontyok szeretnék elkerülni, hogy lépten-nyomon a faterékhoz hasonlítgassák őket. Mint iNTell egy friss interjúban meg is jegyezte, nem cover bandként működnek, hanem a Wu következő dinasztiáját akarják képviselni, persze nem feltétlen elszakadva az atyai örökségtől – arra ugyanis mindegyikőjük nagyon büszke.

[vembed youtube=”03uoZJpyg8M” ]A 2nd Generation Wu tervei között szerepel egy önálló nagylemez megjelentetése, de első körben klipet szeretnének forgatni a debüt számhoz, lehetőleg még az év vége előtt.

És, hogy mit szólnak az ősök a gyerekeik közös zenéléséhez? U-God speciel még nem is hallotta a 7.O.D. trekket, Meth viszont ráment a cuccra, és amiben lehet, támogatja a fiatalokat.

(Silive)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés