Kövess minket

Stílus

Olajat a hajra

Több fodrász is hangsúlyozza, hogy a hajápolás rendkívül fontos a hajnak.

Megosztva


A meggyötört tincseknek, különösen télen van nagy szükségük a gondoskodásra, melyet megadhatsz nekik olajos kúra formájában is, ezért nem árt, ha van otthon ricinus- vagy argánolaj.

A legtöbb olajjal történő kezelést hajmosás előtt javasolják, amikor is tisztítja és feltölti a hajszálakat. Ricinus olajat felvihetsz száraz és nedves hajra egyaránt, körülbelül 10 percig hagyd rajta, majd öblítsd le! Bármilyen olajat használsz, ügyelj arra, hogy alaposan megmosd utána a hajad!

Figyelj arra, hogy az olajat egyenletesen oszlasd el a hajon, ne maradjon ki a füled környéke sem! Ha száraz és érzékeny a fejbőröd, akkor tovább tartson az olaj applikálása. Bármilyen olajat is válassz, ne vidd túlzásba! Pár csepp az ujjadra bőven elegendő, és jöhet a fésülés fázisa. Ne feledkezz meg arról sem, hogy az olajos kúrát olyan öltözékben hajtsd végre, amit nem sajnálsz, ha foltos lesz.

Száraz hajra is megoldás lehet az olaj, főleg a hajvégek ápolásánál, ha pedig fényes hatást szeretnél akkor egy kis mennyiséget oszlass szét fésűvel.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.