Kövess minket

Aztaa

Olaszországban nem legális a fű, mégis van kenderboltjuk, hogy lehet ez?

Megoldják okosba.

Megosztva

Forrás:

Kenderbolt nyílt Milánóban június közepén – tudósít a La Republica Milano. Ez így elsőre nem tűnhet annyira érdekesnek, hisz egymás után jönnek a legalizációs hírek nem csak a tengerentúlról, de innen Európából is, Olaszországban viszont nem ez a helyzet. 

Habár az orvosi felhasználást már 2013-ban engedélyezték az országban, és a kis mennyiség birtoklásáért is csak pénzbüntetés jár, a marihuána eladása, és nagyobb mennyiségű birtoklása továbbra is törvénybe ütközik. Ezért is érdekes annak a Milánói Hemp Embassy nevű boltnak a helyzete, melyben több mint 500 palánta közül válogathatnak a vásárlók. A 30 különböző fajta növény mind egy törvény által előírt címkével érkezik, ami arra figyelmeztet, hogy a növényeket csak dísznek szabad használni és egy nap 18 órányi természetes vagy mesterséges fénynek kell őket kitenni, hogy elkerüljék a virágzást. 

A figyelmeztető címkén az is szerepel, hogy a növények pszichoaktív hatástól mentesek, mivel a THC tartalmuk 0,2%. Alberto Valsecchi, a bolt tulaja egy újságírói kérdésre elmondta, hogy ha a vásárlók otthon mégis kivirágoztatnák a növényeket, az már az ő dolguk, nem pedig a bolt felelőssége. A boltban lehet kapni vaporizátorokat, és „füves” energiaitalokat is.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés