Kövess minket

Bulvár

Olyan gettó verekedést nyomott le Bhad Bhabie és ősellensége, Woah Vicky egy stúdióban, hogy a fal adja a másikat

Mónika show vibe-ok, ameddig a szem ellát.

Megosztva

Forrás:

Előkerült egy videó, amin 2017 egyik legfelkapottabb mémjéből rapkarriert kovácsoló Bhad Bhabie, valamint nagy ellensége, a troll YouTube videókból szintén „zenei” karriert felépítő Woah Vicky egymásnak esnek egy stúdióban.

A bunyó elvileg szerda reggel esett meg, de hogy mit kerestek egy stúdióban, ha annyira utálják egymást, azt egyelőre nem tudni. A videó alapján Woah Vicky nyerte a csatát, a gettóharcban persze ment a hajtépés és a földön ütlegelés, közben a helyszínen lévő felnőtt férfiak nem igazán erőltették meg magukat, hogy szétválasszák a két lányt. A verekedés végén aztán csak elhúzták Bhabie-t a helyszínről, miközben Woah Vicky kamerázva chillelt egy fotelben, ekkor egy pillanatra úgy tűnt, hogy lezárult az ellentét, de Bregoli még bevitt pár ütést, itt aztán vége is szakad a felvételnek.

Arról nincs hír, hogy min vesztek össze, de egyesek máris azt találgatják a közösségi oldalakon, hogy csak egy kis plusz hírnév kedvéért vállalták be a bunyót.

[twitter]https://twitter.com/Akademiks/status/1189544533945704449[/twitter][instagram]B4PVtxsHSMP[/instagram]

Ez nem az első alkalom amúgy, hogy egymásnak feszül a két lány, tavaly áprilisban már ment a hajtépés rendesen, azóta viszont elkerülték egymást.

[instagram]BhnYbG4lYtf[/instagram]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük