Kövess minket

Film

Olyan sokszor nézte meg a Marvel Kapitányt a moziban, hogy Guinness-rekordot döntött vele

Már 116 alkalommal látta!

Megosztva

Forrás:

Rekord-sokszor nézte meg egy wisconsini férfi a Marvel Kapitányt moziban, és még csak nem is azért, mert hatalmas Marvel fan, csak szimplán jó poénnak tűnt.

Steve Ruppelnek 104 alkalommal kellett beülnie a moziba ugyanarra a filmre, hogy megdöntse egy korábbi elvetemült filmnéző Guinness-rekordját, de ő inkább biztosra ment és 116-szor ülte végig a legutóbbi Marvel filmet, csak hogy egy ideig még tutira övé maradjon a kiszemelt titulus. A férfi volt, hogy lógott a munkából a nagy cél érdekében, a hétvégéit pedig szinte csak filmnézéssel töltötte. A legdurvább napján hatszor látta a moziban a szuperhősfilmet. Összesen 14 268 percnyi Marvel Kapitányt ült végig.

Egy helyi TV csatornának, a WSAW-nak elmesélte, hogy biztosan nem csinálná újra a rekordot, mivel sokkal több melóval járt, mint a nyilvánvalóan fárasztó ücsörgés. Képeket kellett készítenei magáról a moziban, és több nyilatkozatot is ki kellett töltenie, mindezt annak érdekében, hogy a Guinness-rekord bizottság hivatalosnak ismerje el a rekorddöntését. 

Ruppel kijelentette, hogy ő nem valamiféle mega-Marvel fan, szimplán azért döntötte meg a rekordot, mert elsőre lehetetlennek tűnt, ő pedig szereti a kihívásokat, nem véletlenül döntött már meg korábban négy másik fura rekordot, mint például a „legtöbb pólóban lefutott maraton” rekordját. Persze választhatott volna egy rövidebb filmet is, de a Marvel Kapitányról tudta, hogy biztosan műsoron marad sokáig, és legalább nem vállalhatatlanul rossz, a másik ötlete egy Disney film volt, de félt, hogy az énekbetétek az agyára mennek majd sokadik nézésre.

A blu-ray, streaming megjelenést már valószínűleg kihagyja majd.

(Cinemablend)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés