Kövess minket

Film

Ömlenek majd ránk az új Star Wars tévésorozatok

Úgy néz ki, a Disney-nek az a terve, hogy az elkövetkezendő években több tévés Star Wars tartalommal találkozhatunk majd – írja a GameStar.

Megosztva

Forrás: Youtube – Star Wars Rebels


Korábban már Bob Iger, a Disney igazgatója pedzegette, hogy a következő másfél évtizedben szinte biztosan számíthatunk új Star Wars sztorikra, azonban ez csak a mozifilmekre érvényes. Titokzatos forrásokra hivatkozva a Making Star Wars újabb érdekességeket osztott meg a rajongókkal.

Az oldal informátora -aki a nyolcadik epizóddal kapcsolatban is csepegtetett el pletykákat- szerint már készülőben van az Obi-Wan film és a Boba Fett film is, de ami a leginkább meglepő, hogy a Disney a mozifilmek mellett, a tévében is bekeményítene:

[blockquote]„Sokkal nagyobb hangsúly lesz a tévés Star Wars műsorokon. Az új sorozat valószínűleg szorosabb kapcsolatban áll majd a Star Wars filmekből is ismerős történetszálakkal és nem pedig az ‘üres helyeket’ fogja kitölteni, mint a Clone Wars vagy a Rebels esetében.”[/blockquote]

Igazságalapja biztos, hogy van a fentieknek, ezt ebből is ki lehet következtetni, hogy a Star Wars Rebel kitalálóját, Dave Filonit nemrég előléptették. Mostantól ő lesz a felelős az összes animációs sorozatért. Az információk között van még néhány meglepő, mondjuk az, hogy a Disney már régóta agyal egy Young Adult filmen -itt nagyjából hasonló alkotásokra számítsunk, mint az Éhezők Viadala vagy a Divergent stílusa-, valamint az, hogy egy női rendezőt is alkalmaznak majd a jövőben.

Most már tényleg kíváncsiak leszünk, hogy a Disney mivel fog előrukkolni!

(Via GameStar)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés