Kövess minket

Bulvár

Öngyilkos lett DaBaby bátyja

Megosztva

Forrás:

Szörnyű tragédia érte DaBaby családját. 

TMZ úgy tudja, hogy a rapper idősebbik testvére, Glen Johnson saját kezűleg vetett véget az életének, a dél-karolinai Charlotte-ban lévő otthonában. A portál forrásai szerint Johnson fejbelőtte magát. A tragédia nem sokkal azután történt, hogy megosztott egy videót Instagramon, ahogy egy kocsiban ül és fegyvert fog a kezében. A videón állítólag sírt, és arról beszélt, hogy megsértették, és tiszteletlenül bántak vele. A sérelmei pontos okai egyelőre nem ismertek, a férfi négy gyermeket hagyott hátra.

Az öngyilkosság hírére DaBaby megosztott egy dalszöveget a Kirk album „Intro” című dalából, melyben arról rappel, hogy a testvére azt hiszi, hogy a családja nem szereti őt, és nem segít rajta, pedig ő mindent megtenne azért, hogy boldognak láthassa. A rapper egy videóüzenetet is közzétett, melyben arról beszélt, hogy mindenki kérdezzen rá a szeretteinél, hogy jól vannak-e, mivel szükségük lehet rá.

[instagram]CHLFIj3BaxQ[/instagram]

Forrás:

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük