Kövess minket

Aztaa

OnlyFans oldalt indított Iggy Azalea

Megosztva

Iggy Azalea pénteken egy új fejezetet indított a karrierjében, hisz elindította hivatalos OnlyFans oldalát, itt debütál a Hotter Than Hell nevű „multimédiás projektje”.

Az oldalára való feliratkozás havi 25 dollárba (kb. 9 ezer forintba) kerül, és a rajongóknak páratlan hozzáférést biztosít Iggyhez, aki egy olyan átfogó utazásra indul, amely (számos más projekt mellett) egy új stúdióalbum bemutatását is magában foglalja.

Egy nyilatkozatban Iggy elárulta, hogy már hat hónapja dolgozik a projekten, és „tele van izgalommal és várakozással”, hogy szépen lassan a nyilvánosság elé tárja azt.

Bevallom, nem tudtam, hogy az OnlyFans egy olyan hely, ahol kreatív lehetek, így nem számítottam arra, hogy az eddigi legnagyobb projektemen fogok velük együttműködni!„.

A Hotter Than Hell márka alatt a jövőben fotók, videók, versek, illusztrációk és (mint fentebb említettük) zene is megjelenik majd. A projektet részletező sajtóközleményben megemlítik, hogy Iggy Madonna 1992-es Sex című könyvéből merít ihletet, és azt tervezi, hogy a projekt befejeztével, az év végén egy saját könyvet ad ki.

Iggy tavaly ősszel több tízmillió dollárrért adott túl az egész diszkográfiáján, ezután azt mondta, hogy „soha egy napot nem kell többet dolgoznia„.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés