Kövess minket

Aztaa

Örökös kitiltás lett a vége O.J. Simpson poharazgatásának kedvenc Las Vegas-i hoteljében

Tört-zúzott az egykori amerikai focista.

Megosztva

Forrás:

Nem pazarolja a drága idejét O.J. Simpson amióta múlt hónapban szabadlábra helyezték. Miután jól bekajált egy mekiben szinte mindennapos vendégnek számít Las Vegas egyik legelegánsabb hoteljének, a Cosmopolitan-nek különböző bárjaiban. Az egykori kiváló NFL játékos, de annál pocsékabb színész (bocs, Nordberg), szerda este azonban úgy berúgott a már említett szállodában, hogy a szekusoknak kellett kivezetniük onnan. A TMZ információi szerint O.J. kissé túlitta magát, és ahogy egyre jobban kezdett belejönni a bulizásba, annál kellemetlenebbé vált a viselkedése a többi vendég számára, illetve a személyzet számára. Végül aztán már nem lehetett bírni vele: kötekedett, majd poharakat tört, aminek következtében a biztonsági személyzet eltávolította a hotelből.

[twitter]https://twitter.com/BrianMunzTSN/status/928508540276183041[/twitter]
Szemtanúk elmondása alapján ekkora már némileg lenyugodott, de mint később kiderült: soha többé nem teheti be a lábát a Cosmopolitan-be, miután örökre kitiltották onnan a zűrös estét követően.

Így nem maradt más választása: új törzshelyet kell találnia Las Vegasban, bár ahogy ismerjük, gond nélkül veszi majd ezt az akadályt.

[gif]https://media.giphy.com/media/xT0xezJx2iDUHGz1ug/giphy.gif[/gif]

Akár már ma este.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.