Kövess minket

Film

Országjáró turnéra indul a BP Underground: Hip Hop dokumentumfilmje

Eddig tíz város csatlakozott a kezdeményezéshez.

Megosztva

Forrás:

Július 31-én debütált a Toldi mozi vetítővásznán Koltay Anna és Turán Eszter doku-sorozatának magyar hiphop szcénát bemutató darabja, a BP Underground: Hip Hop. Az alkotók, valamint a Magyarhangya nemrég úgy döntött, közösségi alapon kezdik terjeszteni a filmet, bízva abban, hogy minél több helyen tudják bemutatni azt az országban. A turné jövő hét szerdán, azaz november 14 -én veszi kezdetét egy – megismételt – Toldi mozis vetítéssel, amit aztán hajnalig tartó buli követ a Toldi Klubban. Az est folyamán a sebtiben alakult rap-supagroup, az úgynevezett BP UNDERGROUND HIP HOP ALL STARS lép fel; Bankossal, Zsolaával, az NKS-sel, Busa Pistával, Rawmatikkal, illetve a SlowVillage-dzsel a soraiban.

A BP Underground Hip Hop Tour Toldi mozis állomására a következőképpen alakulnak az árak: a filmre 1550 forint a jegy, a buliba 1000, mozijeggyel együtt kombózva pedig 500 forint.

Hírek szerint eddig tíz város csatlakozott a vetítéssorozathoz, Budapest után Pécsett, az Apolló moziban folytatódik a muri december 6-án, csütörtökön.

[vembed youtube=”QDxHjHKwDhg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés