Kövess minket

Hiphop

“Örülj neki, hogy nem b****m szét a fejed” – mondta Meklód egy BSW rajongónak, aki bemutatott nekik koncert közben

Megosztva

Érdekes intermezzo történt pénteken a BSW siófoki koncertjén, ahol a duó a Beachattack Festival Metzker Viktória & Friends keretein belül lépett fel a Plázson.

A fellépés egy pontján a színpadra hívtak egy srácot, akinek tapsot kértek a közönségtől, mivel bemutatott nekik a küzdőtérről. “Szeretnék kérni egy óriási tapsot a srácnak, ugyanis végig így mutogat” – mondta Meklód a közönség felé fordulva, mire a srác ismét magasba emelte a középső ujját. “Miért mutogatsz?” – fordult Meklód a srác felé, aki vállvonogatva mondta, hogy miért ne, láthatóan nem értve a ellenségeskedést.

Forrás: @nemethamas

Ezen a ponton a közönség elkezdte kántálni, hogy “üsd ki, üsd ki“, de szerencsére nem eszkalálódott tovább a helyzet, amit Meklód annak tudott be, hogy épp egy higgadtabb pillanatában történt a szitu.

Légy szíves menj vissza, és szórakozz a barátaiddal, és örülj neki, hogy egy kicsit higgadtabb pillanatomban vagyok, mert amúgy szétbasznám a fejed.” – zárta le a kínos helyzetet Meklód, majd a srác még kapott egy szúrós tekintetet Gabentől, és visszaugrott a közönségbe.

Forrás: @nemethamas
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés