Kövess minket

Aztaa

Összefog a Nickelodeon és az UNICEF a gyerekekért

Együttműködésbe kezdett a Nickelodeon és a UNICEF, hogy világszerte segítsék teljesebbé tenni minden gyermek életét. A népszerű tévécsatorna Together For Good elnevezésű kezdeményezésének és az ENSZ gyermeksegélyezési alapjának célja, hogy a kirekesztést, a megkülönböztetést és az esélyegyenlőtlenségeket leküzdve minden gyermek a legtöbbet hozhassa ki az életéből. Ennek érdekében első lépésként világméretű felvilágosító kampányba kezdenek Katy Perry közreműködésével. A program hivatalosan a Nickelodeon nemzetközi díjkiosztóján, a Kids’ Choice Awardson veszi kezdetét.

Megosztva


A Nickelodeon és a UNICEF hosszú távú együttműködéssel szeretné a gyerekeket megtanítani és példamutatással ösztönözni arra, hogy maguk is tegyenek a megkülönböztetés és az esélyegyenlőtlenség ellen otthon, az iskolában és más közösségekben. A társadalmi befogadást felkaroló kezdeményezés a kicsik számára igyekszik ismereteket és eszközöket biztosítani ahhoz, hogy együtt segítsenek elérni a UNICEF fő célkitűzését, hogy minden gyermek a legtöbbre juthasson és teljes életet élhessen.

A világszintű együttműködés részeként többek között a Nickelodeon és a UNICEF közös készítésű, kétórás műsor-összeállítását is láthatják majd gyerekek milliói, több mint 180 országban, a gyerekcsatornán. A különleges összeállításban a csatorna legnépszerűbb sorozatai olyan részekkel jelentkeznek, amelyek hétköznapi tetteket mutatatnak be, melyekkel a gyerekek pozitív változásokat hozhatnak a saját közösségükbe.

A partnerség hivatalosan az idei Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjkiosztó idején veszi a kezdetét, nemzetközi képviselője pedig Katy Perry világhírű énekesnő, az UNICEF jószolgálati nagykövete lesz. Katy Perry ennek kapcsán úgy nyilatkozott: „Nagyon lelkesít, hogy részt vehetek egy olyan programban, amelynek célja a diszkrimináció, az egyenlőtlenség és kirekesztés megállítása. A kampány során a gyerekek a világ minden táján megünnepelhetik a sokszínűségüket. Reményeink szerint a Nickelodeon- UNICEF partnerség segít kialakítani egy igazságosabb és egyenlőbb világot.”

Pierluigi Gazzolo, a Viacom International Media Networks Americas és a Nickelodeon International ügyvezetője hozzátette: „A Nickelodeonnál mindent a gyerekek érdekében teszünk – így kötelességünknek érezzük ösztönözni és segíteni őket abban, hogy pozitív hatással lehessenek az őket körülvevő világra.”

„Az új együttműködés remek lehetőséget biztosít arra, hogy egy fiatal közönséget célzó, globális médiaplatform kapcsolódjon a UNICEF munkájához. Segítünk hallatni a gyerekek hangját, felhívva a figyelmet a társadalmi befogadásra, amely valódi változást hozhat a számukra” – nyilatkozta a UNICEF programigazgatója, Ted Chaiban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés