Kövess minket

Pop

Összemelegedett Rita Ora és Chris Brown!

A tervek szerint az év vége felé Rita Ora bemutatja második albumát. Erről a lemezről látott napvilágot, a Body On Me, melynek készítésénél Chris Brown is közreműködött.

Megosztva

ritaoraresizeFotó: Getty Image / Europress

A koszovói-albán gyökerekkel megáldott bájos énekesnő, Rita Ora, jelenleg második albumán dolgozik gőzerővel. Azt még nem lehet tudni, hogy mi lesz a lemez címe, sőt azt sem, hogy mikorra várható, de egy szerzemény már hallgatható róla. Az énekesnő Body On Me zeneszámon két héten keresztül dolgozott együtt Chris Brownnal, aki ezzel alaposan meg is dobta Rita Ora népszerűségét. A dalhoz már a videoklip is elkészült, melynek a vizuális megjelenéséről Colin Tilley (akikkel együtt dolgozott: Justin Timberlake, Justin Bieber) gondoskodott. Elsődleges célja az volt, hogy vonzalmat illusztráljon, elvileg ezért van olyan közel egymáshoz Rita Ora és Chris Brown.

[vembed youtube=”SwL9vOBxeXY” ]

A klipben az énekes és az énekesnő szomszédokat alakítanak, akik egy liftben találkoznak és erős testi vágyat éreznek egymás iránt. A csókokon és táncon kívül Rita Ora egy brit zászlóval takarja el félmeztelen testét. Az már biztos, hogy az énekesnő második albumát a „pussy power” át fogja hatni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés